VIRKSOMHEDER

Vores idegrundlag bygger på at søsætte projekter med proof-of-concept fra andre markeder, som har det der skal til, for at blive en international succes. Vi ønsker at skille os ud ved at tænke innovation og kreativitet ind i alt, hvad vi har med at gøre. Gennem en blanding af erfaring og “drive” har vi lært, at en ide ikke udvikler sig af sig selv, og at vi hellere vil have 10 % af en succes end 100 % af en fiasko.

Hos os er det ikke kun hardcore excel-ark som tæller, men “drivet” i teamet, og deres jernvilje til at få det til at ske, uanset hvad det kræver!

I 2014 stiftede Silas Ystrøm og Kuno Ystrøm marketingbureauet Optimeo A/S.

Den 02.12.2019 blev Optimeo A/S og Danaweb A/S købt af kapitalfonden CataCap for et stort trecifret millionbeløb, og derefter lagt sammen til Group Online.

Kuno og Silas Ystrøm udtrådte 12 måneder efter salget, da Optimeo A/S var blevet overleveret til den nye ledelse.

Igennem en længere due dilligence konstaterede vi at teamet bag The Vintage Bar indeholdt de rigtige kompetencer til at løfte virksomheden op på det næste niveau.

EJENDOMME

Vi har igennem 2020 og 2021 opkøbt ejendomme for omkring 150. millioner kroner, som vi forventer at udvikle over de næste mange år.

Områderne vi har fokuseret på er primært Odense og trekantsområdet, hvor vi igennem grundige due diligence processor, og et stærkt samarbejde med en lokal forretningsmand nærmer os kontantafkast på 5%, hvilket betyder en ROIC på mellem 15-20%.

.