Men hvem er vi så?

VXC er en forretnings-/konceptudviklingsvirksomhed med speciale i teknologiske projekter. Vi har hovedsæde i København og har eksisteret på det danske marked siden 2010. VXC er i dag et privatejet selskab, med partnere i stærke ledelsesteams investerer i udvikling af virksomheder med et attraktivt økonomisk potentiale.

Virksomhederne befinder sig hovedsageligt i pre- og seed-faserne.

VXC består af et dynamisk team, der er inspireret af traditionelle værdier, hvad angår etik, moral og ikke mindst arbejdsomhed.

Vores team har gennem et tæt samarbejde lært, hvad det vil sige at tage ansvar, glæden ved at udføre et godt stykke arbejde, og betydningen af selv at gøre en indsats.

Vores organisation består af talentfulde unge mennesker med drive og energi, der smitter i hele organisationen. Samtidigt har vi tilknyttet erfarne ressourcer inden for forskellige brancher, der tilfører virksomheden knowhow og et højt specialiseret kompetenceniveau. Balancen mellem et ungdommeligt drive og modent knowhow, udgør kernen i VXC.

     Personerne bag

     Vi er styret af punktlighed, ærlighed og ikke mindst arbejdsomhed

     SILAS YSTRØM
     Founder

     KUNO YSTRØM
     Founder

     Hvad vi kan tilbyde!

     Vores organisation består af talentfulde unge mennesker med drive og energi, der smitter i hele organisationen. Samtidigt har vi tilknyttet erfarne ressourcer inden for forskellige brancher, der tilfører virksomheden knowhow og et højt specialiseret kompetenceniveau. Balancen mellem et ungdommeligt drive og modent knowhow udgør kernen i VXC.

     KONTAKT OS
     0
     ÅR’S ERFARING
     0
     INVESTERINGER OG PROJEKTER